Well, i suck at poker, so let’s go pro

Jeg starter denne bloggen for å dele litt om min pokererfaring og min vei videre i pokerverden. Her blir det morsomme hendelser, en god del læring, mye ranting hvis jeg taper en hånd jeg burde vinne med, og hvem liker ikke å se en person enten faile sykt hardt eller vinne. I poker så er det det lange løp som gjelder, og jeg kommer fra eraen instant gratification. Let’s do it!

Litt om meg. Jeg er 30 år, mann, og bor i Bergen. Mine lidenskaper er trening (barry’s bootcamp spesielt) Kampsport og poker! Har spilt noe før og kan litt her og der. Noen av målene mine er å komme i form, miste litt magefett, bli bedre i kamsport for selforsvar, og bli en vinnende pokerspiller. Kommer til å dele litt om alle disse delene av livet mitt.

For tiden så har jeg leid alle bøkene de hadde ledig på Bergen offentlige bibliotek (5stk) det er en annen som har de andre, så jeg må finne den personen og ta han/hun 😉 Har lest den ene, og er begynt på den andre, men siden jeg er syk (influensa) så lar jeg lærdommen komme fra det jeg kaller min type forelesing, og det er youtube videoer av andre som lærer bort poker. Han jeg ser på nå er medlem av team poker stars og kaller seg xflixx. Han er veldig flink og kan sjekkes ut på youtube; grindingitup.

Jeg kommer til å kjøpe e-bøkene hans, og bygge meg oppover fra nada til mye. Her må jeg også lære mer om bankroll (som er det jeg har å spille for i poker)

Jeg kommer til å lære om poker matte, som odds og equity, noe jeg kommer til å forklare nærmere når jeg vet mer. Kort fortalt, så er det oddsen jeg får for å spille videre. Jeg kommer til å lære om hvilke hender jeg burde spille med i forskjellige situasjoner rundt bordet og hvilke hender jeg  burde spille i forskjellige pokerspill osv. Det er masse for meg å lære, og jeg kommer til å dele mye med dere her om min ferd.

Så, som i livet så er det all in eller ikke? Kanskje det er greit å ikke gå all in i livet og leve mer «normalt»? Hva vet jeg, jeg satser iallefall på poker.

Annonse:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *